Automata üvegajtók

Napjainkban nagyon sok cég az automata üvegajtót választja. Ennek sok oka lehet, mivel az ilyen típusú ajtó sok hasznos tulajdonsággal rendelkezik:

  • esztétikailag harmonikus megjelenés
  • hőszigetelés
  • higiénikus, érintés nélküli
  • csökkenti a belépési nehézségeket az idősebb vagy mozgássérült emberek számára
  • csendes és gyors működés
  • beléptető rendszerrel kiegészítve könnyen megfigyelhető be- és kilépések forgalma

Nálunk választhat az olasz Aprimatic, Nice, valamint a svájci Tormax mozgató automatikák közül ! Cégünknél megrendelheti automata ajtóinak rendszeres karbantartását, szervízelését!


WING automatika

A WING irodák, különféle épületek, társasházak, kereskedelmi egységek mindenféle típusú és méretű, valamint villák tolható ajtószárnyaihoz kialakított automatika. Egy kompakt és elegáns extrudált alumíniumházban található a tolható ajtószárnyak mozgatásához és zárásához szükséges minden egység. A WING intelligens nyitási rendszer, a beépített mikroprocesszor érzékeli a menethosszt, az ajtószárnyak tömegét és a közeledő sebességét. A kézi beállítás tehát minimálisra csökken. Az alapfelszereléshez tartozik az akadályok felismerése, amely nyitásnál és zárásnál is ellentétes irányú mozgást aktiválja. A rendszert automatikusan és kézzel, egy vagy két irányban, nyitott és zárt ajtónál teljes és részleges nyitásra lehet vezérelni.

Műszaki adatok WING
Működési módok: folyamatos
Tápfeszültség: 230 V egyenáram
Teherbírás ( kg ): 150 x 1 ajtószárny 100 x 2 ajtószárny
Max. átjárási szélesség: 2950 mm
Min. oszlophossz: 1820 mm
Max. oszlophossz: 6020 mm
Helyigény: ( alap x magasság ): 150 x 150 mm