Szolgáltatások

Kétszárnyú kapuk gyártása

A kétszárnyú kapu a legnépszerűbb kapuk fajtája. Bár jelen van néhány jellegzetes sajátosság és egyedi technikai megoldás, a tolókapuhoz hasonló technológiával kivitelezhető. A kétszárnyú kapuknak alkalmazási területe meglehetősen széles: nyaralók, családi házak, ipari objektumok, szociális rendeltetésű építmények. A kétszárnyú kapu kivitelezhető kifelé és befelé nyílással egyaránt. A kapu nyitásánál és zárásánál a zsanéros ajtósarok segítségével a szárnyak mozgatásának maximális könnyedsége érhető el. A megrendelő igényei szerint a kapu mellé vagy az egyik szárnyába a kaputelefonhoz bekötött elektromos zárral ellátott kiskapu építhető be. A megfelelő korszerű kapunyitó berendezések alkalmazása maximális komfortot nyújt a kapu üzemeltetésében. Egy távirányító segítségével Ön az autójából kinyithatja vagy bezárhatja a kapuját. Azon kívül, minden ilyen berendezés egy megbízható zár funkcióit is teljesíti. Az áramszünet esetében kétszárnyú kapu szettjében található kulcs segítségével a berendezés blokkolása feloldható.


Galéria

Tolókapuk gyártása

A terület bejáratának az ideális megoldása a tolókapu. A bejárat belső részén helyezkedik el és oldalra tolódással nyitható ki. A kapunak konzolos részét az erős betonalaphoz kell rögzíteni a görgősorok segítségével. A kapu szárnyainak az egyensúlya bármilyen helyzetben a görgősorok elhelyezkedésének szigorúan pontos kiszámításának köszönhető. Maximális magassága elérheti a 3 métert, szélessége a 7 métert. Ez az egyedi szerkezet, ami nem ér a földhöz, nincsenek se felső, se alsó sínjei, így nem akadályozhatja a bejáratot. A kapu alja minimum 65 mm-re van a földtől. Áramszünet esetében a tolókapu szettjében található kulcs segítségével a berendezés blokkolása feloldható.


Galéria

Automata garázskapuk

Gondosan kiegyensúlyozott szerkezetnek köszönhetően az automata garázskapu szinte zajtalanul nyílik. Szekcionált garázskaput a garázson belül kell rögzíteni szorosan a falakhoz vagy a plafonhoz, így nem foglal helyet és szinte minden formájú nyíláshoz alkalmazható.

Maga a betét több összerögzített szekcióból vagy panelből áll, amelyekbe beépíthető egy személybejáró ajtó és/vagy ablak.

A megfelelő korszerű garázskapu nyitó berendezések alkalmazása maximális komfortot nyújt a kapu üzemeltetésében. Egy távirányító segítségével Ön az autójából kinyithatja vagy bezárhatja a garázskapuját. Azon kívül, Önnek nem lesz szüksége garázskapuzárra, mivel egy ilyen kapunyitómotor egy megbízható zár funkcióit is teljesíti.


Galéria

Kerítésbetét gyártás

Többéves tapasztalatra támaszkodva cégünk garantálhatja Önnek a magas színvonalú minőséget a kerítésbetétek gyártásában. Korszerű felszereléssel, termelési kapacitással és szakemberekkel rendelkezünk ahhoz, hogy az Ön elképzelését megvalósítjuk.


Galéria

Külső-belső korlátok gyártása

A korlát az épület legfontosabb és nélkülözhetetlen szerkezetei köze tartozik. Az ember számára potenciálisan veszélyes helyeken szerelik fel, például lépcsőkön, erkélyeken, hidakon stb. A korlát az épület belső vagy külső berendezésében domináns szerepet játszhat vagy segédfunkciót teljesíthet.

Számunkra a legfontosabb az ember biztonsága és a megrendelő megelégedettsége, ezért a korlátok gyártásában csak a korszerű technológiákat és kiváló minőségű alapanyagokat alkalmazzuk, ezzel garantálva a korlátok tartósságát és hosszú élettartartalmat.


Galéria

Ipari kapuk

Robusztus és gazdaságos ipari kapuk kimagasló gazdasági értékkel rendelkaznek, nagy rugalmasságuknak köszönhetően.

A sok kombínációs lehetőség alkalmassá teszi ezeket a kapukat bármely feladat megoldására.

  • szekcionált ipari kapuk
  • gyorsmozgású kapuk
  • tolókapuk
  • redőnykapuk és redőnyrácsok
  • PVC szalagfüggöny, lengőkapuk
  • sorompók

A kapukat az igények szerint, bármilyen kivitelben tudjuk szállítani.

Az otthoni garázskapukkal ellentétben az ipari kapuk fokozott (naponta több száz ciklus) gyakorisággal használatra méretezett szerkezetekkel fel vannak szerelve: erősített torziós rúgókkal, extra erős görgőkkel horganyzott acélból, falra rögzített nagy teljesítményű motorokkal.

Az ipari kapu miatt keletkezett üzemi balesetek elkerülése céljából, az alapfelszereléshez hozzátartozik a rúgótörés-gátló és a vészfék, ami a bowdenek elszakadása esetén lép működésbe. Így a kapu a vészféknek köszönhetően maximum 3-4 centimétert zuhanhat egy bowden elszakadása esetén. Természetesen, más egyéb biztonsági berendezések is megrendelhetők.

Az ipari kapu gyártása a kivitelezőtől, magas minőségű anyagok felhasználását, korszerű felszerelés alkalmazását és professzionális hozzáállását követelő munkaigényes folyamat.


Galéria